lørdag 15. mars 2008

I Bushland

I går var vi på Manhattan igjen for at Katrine skulle få mimre litt i gamle trakter. Vi tok subwayen opp til 59. gate for å stikke innom Avedabutikken, før vi dro videre mot 5th Avenue og de store dyre butikkene vi ikke har råd til å handle i. Men vi kom ikke så langt, for veien var stengt. Langs veien sto det masse politi og folk hadde samlet seg for å kikke. Hva skulle skje?

Vi stilte oss opp som gode turister med kameraet klart:



Og så spurte vi noen andre turister om hvorfor de sto der og så viste det seg at President Bush skulle kjøre forbi. Og kanskje han er i en av disse bilene?



Etter at Bush hadde kjørt forbi, kom vi oss videre til 5th avenue. Da fikk jeg endelig kommet med innom Saks igjen og kikket på alle de flotte, men latterlig dyre, klærne de selger der. Men vi fniste oss gjennom 5 etasjer og beundret kjolemodellene som vandret elegant rundt. Men vår egen shopping begrenset seg til 4 truser for 24 dollar på Gap og andre nødvendigheter.

Etter lunsj på TGIF dro vi ned til Ground Zero igjen, for Katrine ville gjerne se hvordan det så ut der nå. Det ble et sterkt gjensyn med et område som så ganske så annerledes ut da hun jobbet på Manhattan. Men hun fikk fortalt litt om stedet før Alma nærmet seg meltdown og vi snudde mot Brooklyn igjen.



Vel hjemme var de store klare for kald øl og sofasløving, og Alma fikk lov til å se på Robin Hood sammen med oss før det ble leggetid.

Ingen kommentarer: