fredag 14. mars 2008

Katrine er i huset

Endelig kom dagen vi har ventet på: Katrine har landet i New York! Hun hadde med seg Seigmenn, Freias Påskeegg og godt humør og mange planer for de kommende dagene.

I går måtte vi vise fram litt av Brooklyn, samt stikke innom alle butikkene hun har savnet siden forrige besøk i USA. Og så spiste vi selvsagt lunsj på en ekte amerikansk sportsbar, der Alma var litt mer opptatt av basketballkampen på storskjerm enn av kameraet mitt.



Vi fikk shoppet masse, men mens Katrine var fornuftig og skal tenke over ting, endte jeg med to par sko, en jakke, to DVD'er(inkl. Nancy Drew *fnis*), Risk, solhatt til Alma og diverse andre viktige ting.

Vi fikk også en ny postopplevelse, denne gangen på postkontoret på Atlantic. Det sier kanskje noe om strøket når postkontoret har dobbelt gitter på vinduene og de ansatte sitter bak skuddsikkert glass(Katrine fortalte at det ikke er vanlig i USA..vi trodde nemlig det). I tillegg er de ansatte der de treigeste og mest sidrompa i hele byen, så det å skaffe en stakkars mann en kvittering for frimerker tok over et kvarter. Sikkert. Vi fikk også med oss følgende samtale mellom en postansatt og en kvinne som søkte på et eller annet for sin sønn:

Postansatt: "I need to see your husband's ID or signature"
Damen: "I don't know where he is *pause* Well, he's in jail!"

En annen sak er at du må huske å ta med din egen penn hvis du ikke har fylt ut alle skjemaene du trenger hjemme. Serviceinnstillingen er på nivå med Little Brittain's "Computer says noooooooo". Så hvis du vil låne en penn.... "Computer says nooooooo".

Ingen kommentarer: