tirsdag 22. april 2008

Ankis utstillingsåpning i Nyack

Anki hadde åpning av sin separatutstilling "Rememberance" på et galleri i den lille byen Nyack, ca. 1 times kjøretur nord for NYC. Navnet Nyack kommer forresten fra et eller annet indiansk språk og betyr fiskeplass, i tilfelle du lurte på det.

Vi skulle egentlig ta bussen opp til Nyack, men Andreas bestemte seg i siste liten for at han hadde lyst til å kjøre, og etter et par kjappe telefoner, hadde vi leid bil. Andreas' Nokia 6110 fungerte som GPS og etter litt startproblemer(ute av synk i Brooklyn), kom vi oss på veien nordover. Vi glemte at paven var i byen og at det var varslet trafikkkaos flere steder, men vi klarte heldigvis å unngå all kø.

Etter en liten lunsj og en kjapp titt rundt i Nyack, som var akkurat så fin liten småby vi trodde den ville være, dro vi opp til galleriet. Der traff vi en strålende fornøyd Anki og Andreas fikk endelig sett bildene hennes. Jeg liker bildene hennes kjempegodt, og det er spesielt moro når man kjenner til historien bak bildene. Denne utstillingen handlet mye om barndomsminner, og viste flere glimt som enhver med erfaring fra barndommens sommer i Norge kan kjenne seg igjen i.



Alma synes derimot museer og utstillinger kan bli litt vel stillestående, så vi måtte ut og gå igjen etter kort tid.



Vi gikk ned mot Hudson River for å få med oss litt natur på turen. Utsikten var kjempeflott, og vi la merke til mange staselige hus langs vannkanten. Jeg tok derimot heller bilde av noe vrakaktig i vannet og broen vi kjørte over for å komme oss tilbake til NYC.



Og så måtte jeg jo ta bilde av dette skiltet(trykk på bildet for å forstørre). Jeg visste faktisk ikke at det er en virkelig by.



Av andre nyheter kan jeg fortelle av vi har begynt med tøybleier til Alma. Vi har lagt tvilen til side og gitt disse moderne tøybleiene en sjanse. Her er Alma blid og glad med litt for mye innlegg i bleia, men hun har tydeligvis ingenting i mot litt bleierompe.

Ingen kommentarer: