søndag 10. februar 2008

Cupcake Heaven

I går gikk turen til Park Slope og lunsj med Andreas' kollega Tarjei og hans kone. Park Slope er området i slopen nedenfor Prospect Park, og regnet som et av de fineste områdene i Brooklyn. Der finner du i hvert masse barer, restauranter og morsomme butikker, bl.a. Brooklyn Superhero Supply. Butikken inneholder alt en ekte superhelt trenger, og du må avlegge superhelteden foran hele butikken for å få lov til å kjøpe noe. Eierne vil jo selvsagt forsikre seg mot at du bruker tingene til onde gjerninger.

Vi syntes vi hadde gått langt nok for dagen på vei hjem, og bestemte oss for å ta F-train til første G-train-stasjon og så rett hjem. Men subwayen i New York lever sitt eget liv og ting stopper aldri der du tror, og F-train kan plutselig være G-train uten at du vet det. Denne gangen stoppet ikke G-train på stasjonen vi var på, så vi valgte å gå hjem fra Carrol Street.

På veien så vi dette:



Mmmmmmmmm.
Så vi kjøpte dette:



En Red Velvet Cupcake med Cream Cheese frosting og en Cookies and Cream cupcake. Halvveis ut i muffinsene lente vi oss stønnende tilbake i sofaen. Det ble mye kake selv for kakeelskere.



Søndag er dagen for trim. Andreas har jogget, Alma har trent nakken og jeg har...hmmm...lest bok i sengen. Vel, får avslutte med bilde av dagens spreking.

Ingen kommentarer: