lørdag 23. februar 2008

En stille uke med snøstorm og ny bæresele

Det har vært litt stille på bloggen denne uken. Litt fordi jeg har fått meg ny mobil å leke med og litt fordi vi ikke har gjort så mye. Snøstorm og annet møkkavær førte til at vi har vært mest innendørs. Noe trening har vi allikevel fått med oss, og her er Alma på Yoga:



Jeg tester kameramobilen i lyset på en subway-stasjon:



I dag bestemte vi oss for å kjøpe en bæresele som heter Ergo. Alma begynner å bli stor og det er ikke helt bra for ryggene våre å bære henne i mange timer i MeiTai'en, så etter litt undersøkelser fant vi ut at Ergo var beste alternativ. Vi har kjøpt en fin sekk til å feste på den også, så nå henger både baby, bleier og annet utstyr på mage eller rygg. Her er Andreas med sovende Alma i Ergo på Brooklyn Food Supply:



All innendørsaktiviteten har også ført til at vi har hatt massevis av tid til trening av Alma, og nå kan hun gripe ting, putte ting i munnen, ta tak i sine egne føtter og rulle til siden og neeeeesten rundt, men ikke helt.





Av andre spennende nyheter kan vi nevne at Andreas så mang politimenn med maskingevær på W 4th street-stasjonen på Manhattan for et par dager siden. Han ble kjempeimponert over de store gønnerne og drømmer nok innerst inne om å droppe økonomkarrieren og bli spesialpoliti i New York i stedet. Eller hur?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kom bort från den kalla, snöiga och farliga världen hem till Norden. Här är det varmt, snöfritt och tryggt. ;-)
Trevliga bilder. Hälsar från mormor.

Pekka

Anonym sa...

Sønnen til en kollega av meg ble politimann i NYC. Faren er Lorents Notø (han og kona var på verandaen en 17. mai i JCA, husker dere han? tjukk og mørhåret kar, psykiater,nordlending).