lørdag 2. februar 2008

Onkel Kristian er i by'n



Fallskjermhoppende onkel Kristian har kommet på en liten svipptur innom NY etter noen ukers hopping i Florida og North Carolina. Alma er stum av beundring.

På torsdag tok vi en tur ut på Manhattan for å spise lunsj med Andreas. Alma ble introdusert for sushi, og så ganske så begeistret ut.



I går var planen å se mer av byen, men et voldsomt regnvær stoppet de planene. Jeg og Alma dro på bleieshopping, og spiste lunsj på den lokale restauranten Olea, som har blitt en favoritt. Jeg er spesielt glad i Watercress & Endive-salat med pære og geitost. Og billig!

Kristian dro på YMCA for å trene, men måtte skuffet snu i døra da han ikke fikk trene uten legitimasjon. Så da dro han for å trøstedrikke kaffe på Olea i stedet.

På kvelden blåste det opp i tillegg til regnet og vi satt nervøst inne og lurte på om neste vindkast ville rive av taket. Men taket var på i dag morges.



I dag ble det tur til Manhattan igjen. Jeg, Andreas og Alma dro til 34th street for å finne Baby Gap og H&M, fordi Alma trengte nye klær. Lunsjen ble spist på en sliten diner i nærheten, før vi møtte Kristian på Jacques Torres Chocolate. Mr. Torres har to sjokoladefabrikker i NY, og begge stedene har også kafe. Mmmmmmmm, masse sjokolade! Jeg drakk varm sjokolade med chili og kjøpte en boks med deilige konfektbiter. Nå har vi sjokoladebarter hele gjengen og venter bare på middag.

Bilde av dagens fangst(klær til Alma og sko til mor):

Ingen kommentarer: